ZEMFARM - Čarape za vene Čarape za vene - Tubulcus
 • 1.jpg
  ČARAPE ZA VENE
  Medicinske kompresivne čarape za vene

 • 2.jpg
  ČARAPE ZA VENE
  Tubulcus® - elastična tubularna ortoza za lečenje otvorenih venskih rana (ulcus cruris venosum)

 • 3.jpg
  ČARAPE ZA VENE
  Medicinske kompresivne čarape za vene

 • 4.jpg
  ČARAPE ZA VENE
  Medicinske kompresivne čarape za vene

 • 5.jpg
  ČARAPE ZA VENE
  Medicinske kompresivne čarape za vene


O nama

Firma Zem Farm doo je uvoznik i distributer medicinskih kompresivnih čarapa renomirane francuske kompanije Innothera. Osnovana je 2008.g. kao rezultat rastuće potrebe za pronalaženjem adekvatnog načina lečenja otvorenih venskih rana koje predstavljaju terminalni stadijum bolesti vena.

Graduisana kompresivna ortoza Tubulcus® kompanije Innothera prvi je i najuspešniji brend koji smo plasirali na tržište Srbije.

Ohrabreni rezultatima i postavljanjem standardizovanih rešenja, od septembra 2014. g. obogatili smo naš asortiman medicinskim kompresivnim čarapama Innothera svih klasa kompresije, koje su kombinacija francuskih modnih trendova i najsavremenijih tehnoloških dostignuća u izradi medicinskih čarapa. Ovakav napredak industrije u proizvodnji medicinskih kompresivnih čarapa doprineo je povećanom prihvatanja nošenja kompresije, a samim tim i poboljšanju kvaliteta života i socijalizaciji pacijenata.

Otvaranjam specijalizovane prodavnice Zem Farm u blizini Kliničkog Centra Srbije, obezbedili smo dostupnost i maksimalnu efikasnost u snabdevanju.

Kao društveno odgovorna kompanija, svoje poslovanje smo uskladili sa standardima ISO 9001:2008 sertifikacijom sistema menadžmenta upravljanja kvalitetom.


NAŠI CILJEVI


Sinergijskim radom sa dobavljačima i predstavništvom Innothera u Srbiji, kao i partnerskim odnosima sa eminentnim zdravstvenim ustanovama, apotekama i specijalizovanim prodavnicama za medicinska pomagala, postavili smo zadatak da kontinuirano podižemo nivo svog poslovanja prateći inovacije i aktuelne svetske trendove u lečenju venski bolesti.

Stalnim praćenjem potreba tržišta kada je venska patologija u pitanju, edukacijom i podizanjem nivoa svesti naših građana o važnosti prevencije nastanka venskih oboljenja, kao i upoznavanje sa hroničnom prirodom bolesti, nastojimo pacijenta aktivno uključiti i stručno i profesionalno doći do zajedničkog cilja - podizanje kvaliteta života naših korisnika.

Inovativnim metodama i savremenim pristupom lečenja venskih bolesti, a posebno saniranjem venskih ulkusa koje predstavljaju izuzetno kompleksan i skup socio-medicinski problem društva, pomeramo granice i postavljamo nove standarde.

tubulcus, carape za vene, zemfarm, zem farm, Innotech, INNOTHERA
Zem farm d.o.o. - Sva prava zadržana. Uslovi korišćenja
Kontakt:  +381.11.2107.295,  +381.11.2102.976   +381.69.51.01.522    info@zemfarm.com


PRATITE NAS NA GOOGLE+ PRATITE NAS NA TWITTERU PRATITE NAS NA FACEBOOKU
Izrada web sajta